Arrangementer i Legelandet

Legelandet har erfaring med de fleste arrangementer​

fødselsdagsfest

Det behøver ikke at være svært at arrangere en fødselsdagsfest til dit barn.
Med et fødselsdagsarrangement hos Legelandet skal I blot møde op – resten klarer vi!

Vi sørger for at børnene kommer i feststemning med opdækning og pynt.
Bestiller I mad, gør vi det hele klar til servering på det aftalte tidspunkt. 

Fødselsdag arrangement i Legelandet
Institutionsbesøg - Legelandet

institutionsbesøg

Giv jeres elever/medlemmer et afbræk fra hverdagen med en tur til Legelandet. Perfekt til at ryste folk sammen og en god mulighed for at komme hinanden ved på en uformel måde.

Vi hjælper selvfølgelig med at sammensætte en pakke til netop jeres selskab, om I er en lokal fritidsordning eller en landsdækkende forening.

lej et legeland

Har du en helt speciel anledning, så tilbyder vi private legedage hvor hele Legelandet bliver stillet til din rådighed. I får hos os masser plads og aktiviteter som selskabet frit kan benytte. 

Oplagt til anledninger som konfirmationer, jubilæer og store fødselsdage.

spille konsoller
Arrangementer i Legelandet

arrangementer til børn og voksne

Børn og unge er specielt glade for at besøge Legelandet! Her er der plads til fri leg og udfoldelse i legestativ, hoppeborge, rodeotyr og meget mere!

Hos Legelandet er vi glade for at kunne danne rammerne om små hyggelige børnefødselsdage – men vi kan faktisk underholde helt op til 150 glade gæster under et og samme tag. Som del af Eventpark Aarhus har vi med garanti aktiviteter, som får selv den mest kedelige gæst på fødderne!

Så skal jeres fritidshjem eller ungdomsinstitutioner på udflugt? Tag fat på os – sammen skaber vi en arrangement I sent glemmer!