Så’ det sommerferie!

I regn eller solskin – det er altid fedt at komme i Legelandet!

Som altid holder Legelandet.dk åbent i sommerferien – hver dag fra 9-19. Hos os er der aktiviteter til enhver smag, både vildt og mildt. Og vi er stolte af at kunne tilføje en aktivitet til, vores nye 400m² indendørs sandkasse.

400m² sandkasse at lege i!

Med masser af legetøj og graveudstyr

Lad ungerne få sand under fødderne uden at skulle tage på stranden! Vi har Århus’s største indendørs sandkasse, hvor børnene kan give den gas med fodbolde, volleybolde, skovle, spader og meget meget mere.

Hvad vil du lege med?

Legehuse

Graveudstyr

Sportsudstyr

Og meget mere

Vi har åbent alle dage og det koster kun kr. 95,- at komme ind

Hos Legelandet er det altid gratis at komme ind, for voksne ifølge med børn.