Bliv pilot for en stund!

I vores avancerede fly-simulator får du en smagsprøve af hvordan det at flyve et kampfly

I samarbejde med YouFly.nu og EventparkAarhus har vi anskaffet os en en simulator. Med et perfekt replikeret cockpit og med et simuleret synsfelt på over 160 grader får du får alvor at føle hvordan det er at flyve i 13600m luftshøjde. Simulatorerne har været testet af det danske flyvevåben og giver dig en oplevelse så tæt på virkligheden som du overhovedet kan komme. Kom ud i legelandet og prøv den idag!

Pris: 100,- for 1/2 time. (15 min instruktion / 15 min flyvetid)

En uforglemmelig oplevelse

Højteknologisk simulator – som at være der selv

Check video’en for at lære mere om simulatoren!

Om flyet

Om A-10 Thunderbolt II – “Warthog”

A10-Thunderbolt II er et ildstøttefly, som er beregnet til at angribe jordmål, herunder specielt kampvogne.  Der er en mening med flyets særlige udseende. Motorernes placering i forhold til haleplanet giver en diffus infrarød signatur, hvilket betyder, at det er svært at se den varme motorudstødning fra jorden, fordi halen skygger. Det gør det sværere at ramme flyet med varmesøgende missiler som f.eks. Stinger.

Bevæbningen er ligeledes speciel, idet flyet med sin syvløbede 30 mm gatling maskinkanon ubetinget bærer det kraftigste våben af sin art. AC-130 er kun delvis sammenlignelig med sine 40 mm og 105 mm kanoner.

Vi har åbent alle dage og det koster kun kr. 95,- i hverdagene at komme ind og kr. 120,- i weekenderne og skoleferier

Hos Legelandet er det altid gratis at komme ind for en voksen i selskab med et betalende barn.